dissabte, 1 de desembre del 2012

Identitat i territori

De què va això?

Avui us presento el que ha estat, sens dubte, el treball del que més orgullós em sento en aquest primer semestre que ja s'està esgotant. El títol del treball és molt obert, i és que precisament aquí requeia l'essència del treball, fer una presentació que girés al voltant d'aquestes dues paraules. 

El futbol és així?

Aquest és el títol del nostre treball en concret, i dic nostre perquè aquest treball l'he presentat amb el Miquel Berrocal. Bé, la idea del nostre treball va ser parlar del territori del futbol, del que tots dos som uns apassionats, però fent-ho des d'una identitat diferent, una mirada on es mostressin tots aquells contrastos que s'amaguen més enllà de les millors jugades, dels grans tornejos i les estrelles més mediàtiques. Així doncs, en Miquel i jo vàrem preparar un vídeo on mirem de resumir aquestes mirades en forma de petits fragments que contrasten posicions oposades, retalls que pretenen posar en dubte aquella idea de futbol que tenim tots.



Per tal de construir aquest vídeo hem utilitzat el Movie Maker, un editor de vídeo que permet retallar vídeos,  editar-los, posar-hi àudio, subtítols, afegir-hi diapositives, etc. El nostre vídeo, com podeu veure, recull diverses d'aquestes eines, ja que es tracta de diversos fragments que hem retallat. A més podeu observar que hem afegit petites frases que busquen obrir la reflexió.

Més Movie Maker

Si no coneixeu aquest programa us convido a visitar aquesta entrada del bloc del Gonçal Rubio on trobareu tota la informació necessària per començar a treballar-hi. Dir-vos que només fent una llegida de l'entrada del Gon podeu fer un vídeo com el que hem fet el Miquel i jo.

Això és tot per avui, espero que aquest vídeo us hagi fet reflexionar una mica a tots i totes!


1 comentari:

  1. Felicitats nois!la presentació i el vídeo que l'acompanyava han sigut molt encertats i inclús a alguns ens ha emocionat, gràcies, seguiu així.

    ResponElimina