dijous, 1 de novembre del 2012

Programació per infants

Benvinguts de nou al bloc

                                                      Les eïnes d'avuí

Avui us parlaré de dues eïnes més que podeu afegir al vostre "kit" d'habilitats tecnològiques. El primer és l'anomenat SCRATCH una aplicació informàtica que podeu desgarregar-vos fàcilment.  Orientat sobretot als nens, serveix per crear i desenvolupar divertits "programes" o jocs. Per presentar-vos aquesta aplicació utilitzaré el suport Prezi, que és l'altre eina que us presento. 
Prezi, del qual us deixo aquí l'enllaç, és un programa que, des de la xarxa Internet, i amb tot el que això implica, podreu crear presentacions tipus Power Point.




Que comenci la presentació!

Us deixo, doncs, una  breu presentació de Prezi amb quatre idees sobre l'Scratch.


Per si voleu ampliar la informació sobre l'Scratch entreu en aquest enllaç del bloc del Xavi Pitarque on us en parla amb més detall, o consulteu  vídeo que també us parla sobre aquesta interessant aplicació.

Per acabar
Us deixo, per acabar, una mostra del projecte d'Scratch que vaig fer a classe. Fins aquí les eïnes d'avui  no dubteu en comentar la entrada si teniu qualsevol dubte sobre els temes tractats.


Scratch Project





1 comentari:

  1. Josep! Jo t'he esmentat en l'entrada de Scratch i Prezi per complementar la meva amb la teva! M'agrada molt el teu bloc en general. Moltes gràcies!

    Bones festes!!

    ResponElimina